MEDISCHE PRAKTIJK VOOR ESTHETIEK
Behandelingen
Niet blijvende producten (o.a. Botox en Fillers)
Massage
Kinesio Taping
Prijslijst
Contact
Foto's
Sitemap

VOOR UW NATUURLIJKE SCHOONHEID
Ooglidcorrectie
Facelift
Liposculpture
Buikwandcorrectie
Handverjonging
Liposculpture

Het intakegesprek vind plaats bij de praktijk van MPVE te Koog aan de Zaan.
De behandeling vind plaats bij Kliniek de Blaak te Rotterdam.

Liposuctie / liposculptuur
Blaak Beauty BV is trendsetter in Nederland op het gebied van vibroliposuctie. Wereldwijd staat liposuctie op de eerste plaats voor wat betreft de meest uitgevoerde esthetische ingreep. Onze artsen hebben veel ervaring met deze nieuwe innovatieve methode. Veiligheid voor onze patiënten staat hierin voorop.

Uit de wetenschappelijke literatuur blijkt dat de risico's van deze methode zeer gering zijn. De vibrolipo is het enige apparaat op het gebied van vetafzuiging, dat voorzien is van een ingebouwd veiligheidssysteem. Hierdoor blokkeert het apparaat wanneer het in aanraking komt met weefsel dat niet uit vet bestaat. Belangrijk is dat hierdoor de postoperatieve herstelperiode wordt ingekort en er mooiere resultaten gerealiseerd worden. Bovendien wordt de kans op blauwe plekken geminimaliseerd en is een sneller herstel van de huid te zien.

Vóór de ingreep
Wanneer u besluit een liposuctie te ondergaan moet u voor de ingreep met de arts bespreken welke medicijnen u gebruikt. U mag geen aspirine of salicylaten gebruiken. Zo nodig wordt eerst een bloedonderzoek gedaan en eventueel een hartfilmpje (E.C.G.) gemaakt, zodat de arts kan bepalen hoeveel verdovingsvloeistof er gebruikt gaat worden. Voor de ingreep adviseren wij u te douchen, een lichte maaltijd te nemen en makkelijke kleding aan te doen. Op de dag vóór de ingreep en de dag van de ingreep zelf mag u geen alcohol gebruiken.

liposuctie of liposculptuur bij Blaak Beauty BV
 

De ingreep
De ingreep duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het aantal te behandelen plaatsen. Via plaatselijke verdoving wordt via een dunne buis een verdovende vloeistof onderhuids ingebracht. Deze vloeistof gaat tussen de vetcelletjes zitten. Daarna worden de vetcellen door een canule weggezogen.

Na de ingreep
Na de behandeling krijgt u een strakke panty aan die u een week tot tien dagen moet laten zitten. Het is verstandig dat u na de ingreep door iemand naar huis gebracht wordt. Bovendien kunt u het beste een paar handdoeken meenemen omdat u nog wat vocht zult verliezen de eerste uren na de ingreep. U mag na de ingreep gewoon lopen en eventueel wat licht werk doen. Na 2 weken kunt u de panty afdoen. Het komt nogal eens voor dat men zich wat duizelig voelt nadat de panty voor het eerst na de ingreep uitgaat. Vandaar dat men de panty het best uit kan doen op bed en even te pauzeren. Wij adviseren u minimaal tot één week na de operatie niet te werken. Na een maand komt u terug voor een controle bij de arts. Het resultaat is blijvend in die zin dat de weggenomen vetcellen niet meer terug komen.

liposuctie voor na foto liposculptuur
 

Tenslotte

In het bovenstaande hebben wij geprobeerd u in te lichten over de ingreep. Een dergelijke beschrijving van liposuctie kan echter nooit volledig zijn en betreffende de resultaten kunt u daarom geen garantie ontlenen uit het bovenstaande.

Mocht u nog vragen hebben, maakt u dan telefonisch een afspraak voor een gesprek. Wij zijn gaarne bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Cosmetische chirurgie is geen exacte wetenschap; wij kunnen het resultaat van uw operatie niet garanderen doch streven uiteraard naar een zo optimaal mogelijke behandeling.

MEDISCHE PRAKTIJK VOOR ESTHETIEKBehandelingenNiet blijvende producten (o.a. Botox en Fillers)MassageKinesio TapingPrijslijstContactFoto'sSitemap