MEDISCHE PRAKTIJK VOOR ESTHETIEK
Behandelingen
Niet blijvende producten (o.a. Botox en Fillers)
Massage
Kinesio Taping
Prijslijst
Contact
Foto's
Sitemap

VOOR UW NATUURLIJKE SCHOONHEID
Ooglidcorrectie
Facelift
Liposculpture
Buikwandcorrectie
Handverjonging
Facelift

Het intakegesprek vind plaats bij de praktijk van MPVE te Koog aan de Zaan.
De behandeling vind plaats bij Kliniek de Blaak te Rotterdam.

Met een facelift worden rimpels en uitgezakte huidplooien van de hals en wangen gecorrigeerd. Net voor het oor wordt de huid losgemaakt en daarna strakgetrokken in de richting van de haarlijn.

Vóór de ingreep
Voor de operatie mag u zeker twee weken niet roken en mag u geen acetylsalicylzuur bevattende medicijnen gebruiken, zoals aspro, acetosal, ascal en aspirines. Overleg uw medicijngebruik eerst met uw behandelend arts. Paracetamol mag u wel gebruiken. Tijdens het intakegesprek zal duidelijk worden wat de mogelijkheden voor u zijn.

De ingreep
De facelift wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De ingreep duurt ongeveer twee uur. Dat heeft een aantal voordelen. Na de operatie gaat u dezelfde dag weer naar huis, maar houdt er rekening mee dat uw gezicht onderhuidse bloeduitstortingen kan vertonen.

Na de ingreep
Uw gezicht zal gedurende enkele dagen wat gezwollen zijn. Deze zwelling zal na 2 á 3 dagen verdwijnen. Het litteken bevindt zich vlak voor de oorschelp en is ongeveer 4 cm lang. De hechtingen worden na een week verwijderd, waarna u vrijwel niets meer ziet van het litteken. Het is dus aan te bevelen dat u na de operatie een week "voor uzelf" neemt.

Het is erg belangrijk dat u zich laat informeren over de te verwachten resultaten. Een facelift heeft ook zijn beperkingen. Zo heeft een facelift geen effect op de eventuele rimpeling van de voorhoofdshuid, de oogleden of de rimpels rondom de mond en de hals. Voor correcties van deze rimpels bestaan aparte operatieprocedures. Bovendien zullen niet alle rimpels volledige verdwijnen. Bij praten en lachen blijven de normale rimpeltjes op het gelaat als uiting van de mimiek.

Op de vraag hoelang een facelift verbetering zal opleveren is geen precies antwoord te geven. De meeste facelifts geven gedurende een periode van vijf tot tien jaar een goede verbetering, maar het verouderingsproces zal wel gewoon doorgaan. Een tweede operatie kan uitgevoerd worden wanneer u dat noodzakelijk acht, na overleg met uw arts.

 

Tenslotte

In het bovenstaande hebben wij geprobeerd u in te lichten over de ingreep. Een dergelijke beschrijving kan echter nooit volledig zijn en betreffende de resultaten kunt u daarom geen garantie ontlenen uit het bovenstaande.

Mocht u nog vragen hebben, maakt u dan telefonisch een afspraak voor een gesprek. Wij zijn gaarne bereid om al uw vragen te beantwoorden.

Cosmetische chirurgie is geen exacte wetenschap; wij kunnen het resultaat van uw operatie niet garanderen doch streven uiteraard naar een zo optimaal mogelijke behandeling.

 

voor en na foto faselift bij cosmetische chirurgie

facelift voor na foto polikliniek de Blaak

MEDISCHE PRAKTIJK VOOR ESTHETIEKBehandelingenNiet blijvende producten (o.a. Botox en Fillers)MassageKinesio TapingPrijslijstContactFoto'sSitemap